Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Pan
  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Doe de biscuits in een pastic zak en verkruimel ze met een deegroller.
    Smelt 30 gram in een pan,neem de pan van het vuur en roer de verkruimelde biscuits erdoor.
  2. Zet 4 papierenvormpjes in een muffinvorm.
    Verdeel het biscuitsmengsel over de vormpjes, druk de kruimels met behulp van een theelepel goed aan op de bodem en de zijkanten.
    Zet de vormpjes 20 minuten in de koelkast tot het kruim stevig is geworden.
    Verwarm de oven voor tot 180 gaden.
  3. Zet een kom op een pan met zacht kokend water en doe hier de resterende ,de en de siroop in.
  4. Verwarm het mengsel alroerend tot alles is gesmolten.
  5. neem het mengsel van het vuur en laat het 5 minuten afkoelen.
  6. Klop het en het -extract door de vulling.
    Schep het chocolademengsel over de biscuitsbodempjes en bak de cakejes 20 minuten in de oven tot ze stevig zijn.
    Laat de cakejes 10 minuten afkoelen.
  7. Smelt intussen de witte in een kom boven een pan kokend water (au bain marie) en besprenkel de cakejes ermee.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • boter, pure chocolade, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Chocoladecakejes met chocoladebiscuits heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

De cakejes zijn lekker, alleen begrijp ik niet goed hoe je witte chocolade kan smelten zodat dit vloeibaar wordt. Dit is volgens mij niet mogelijk met witte chocolade. Misschien zou wat bloem ook wel ... Lees reactie
Hannes 12 april 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
223 kcal
11%892 kcal
Vetten
26 g.
38%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocoladecakejes met chocoladebiscuits