Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Spatel
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng in een grote kom de koekkruim, en 5 eetlepels .
  3. Voeg de gesmolten toe en mix goed.
  4. Verdeel deze mix over de bodem van een 23 cm grote springvorm en bak dit 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Zet het apart tot gebruik.
  6. Verhoog vervolgens de temperatuur van de oven naar 230°C.
  7. Meng in een grote kom de , , 4 eetlepels en .
  8. Klop met een mixer tot de vulling glad is en goed gemengd.
  9. Voeg de 1 voor 1 toe en klop elke keer goed erdoor.
  10. Voeg de zure en Ierse roomlikeur toe en mix dit op een lage stand.
  11. Verdeel daarna de vulling over de koekbodem.
  12. Bak het 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  13. Verlaag daarna de oventemperatuur naar 120°C.
  14. en bak nogmaals 60 minuten.
  15. Maak de cheesecake met een bot mes los van de rand, laat even afkoelen en druk vervolgens de bodem omhoog zodat de cheesecake uit de springvorm komt.
  16. Zet in de koelkast tot servering.
  17. Als de cheesecake barst, kunt u een metalen spatel vochtig maken, daarmee de bovenkant glad strijken en vervolgens een laagje koekkruim erover strooien.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • poedersuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomkaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room, roomkaas, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
506 kcal
25%2024 kcal
Vetten
19 g.
28%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
62 g.
69%248 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocoladecheesecake met roomlikeur