Chocoladeletters, mooi gedecoreerd
- Herkomst Nederland
- Categorie Sinterklaas
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Spuitzak
- Magnetron
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Klop de boter luchtig en romig met een mixer tot de boter wit is.
Smelt ¾ van de chocolade in de magnetron. - Als de chocolade gesmolten is ¼ toevoegen, hierdoor koelt de chocolade wat af.
- Afkoelen tot 30 ºC. ( lauwwarm)
Meng de chocolade en boter. - Vul de spuitzak.
Op bakpapier kun je de letters schrijven zoals jij wilt. - Eventueel decoreren met het decoratiemateriaal voor taarten.
Minimaal 2 uur uit laten harden!
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pure chocolade en roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1008 kcal | 50% | 2016 kcal |
Vetten | 69 g. | 99% | 138 g. |
Waarvan verzadigd | 11 g. | 56% | 22 g. |
Waarvan onverzadigd | 6 g. | 20% | 12 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 2 g. | 41% | 4 g. |
Koolhydraten | 84 g. | 32% | 168 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 8 mg. | 1% | 16 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |