Chocoladepudding

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Zeef het en de en de in een grote kom.
  2. Doe de , 85 gram van de lichte en het erbij en klop tot alles goed gemengd is.
  3. Schep het in een ondiepe ingevette ovenschaal met een inhoud van 1,2 liter en strooi de donkerbruine suiker en de erover.
  4. Schenk de in een kan roer de resterende suiker erdoor tot deze is opgelost en giet de zoete over de puddding.
  5. Bak de pudding in 50-60 minuten in een op 160 graden C.
  6. voorverwarmde oven, of tot hij in het midden stevig aanvoelt.
  7. Bestuif met wat en serveer met .
25
25
25

Variaties op Chocoladepudding

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Chocoladepudding
VariatieAantalGang
Chocoladepudding2Nagerechten
Chocoladepudding met peren2Nagerechten
Witte chocoladepudding met frambozen1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker, donkerbruine basterdsuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Chocoladepudding heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Kloppen de verhoudingen wel in dit recept?
jacqie_music 6 februari 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
130 kcal
6%780 kcal
Vetten
12 g.
18%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocoladepudding