Chocoladepuddingtaartjes met kokos
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Bakplaat
- Pan
- Oven
- Vormpjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de , 2 eetlepels en de geraspte in een kom en meng het geheel met de deeghaken van de mixer. - Doe steeds 3-4 theelepels van het kokosmengsel in 8 papieren vormpjes en druk het gelijkmatig tegen de bodem en omhoog tegen de randen aan, verstevig de gevulde vormpjes eventueel met extra papieren vormpjes.
Zet de vormpjes op een bakplaat of in de holtes van een muffinvorm. - Bak in ca. 10 minuten goudbruin en laat afkoelen.
Roer het puddingpoeder en 3 eetlepels met 6 eetlepels van de melk glad.
Breng de overige melk aan de kook, roer het aangemaakte puddingpoeder erdoorheen en kook ca. 1 minuut op laag vuur. - Neem de pan van het vuur.
- Hak de grof en roer 3/4 door de pudding, verdeel de warme chocoladepudding over de kokosbakjes en laat afkoelen, bestrooi met de overige .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cheesecake met kokos, banaan en chocolade430m
-
Recept
Room van stracciatella en kokos420m
-
Recept
Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij)41u
-
Recept
Fruit met gemalen kokos420m
-
Recept
Es jeruk kelap (sinaasappel – kokos)42u45m
-
Recept
Dadar Pisang Kelapa (pannenkoeken met banaan en kokos)430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwitten
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 131 kcal | 6% | 1048 kcal |
Vetten | 11 g. | 17% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |