Chocoladetaart

Ingrediënten

+ -
print

Voor de bodem :

Voor de vullimg :

Voor de noodvulling :

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Zeef de met in een kom.
  2. Snijd de koude in blokjes erdoor heen tot een kruimig geheel.
  3. Voeg de met koude toe en kneed het tot een soepel deeg.
  4. Zet het deeg afgedekt 1/2 uur in de ijskast.
  5. Bekleed een springvorm met het deeg en bak het met de noodvulling 15 minuten in de oven op 175 graden C.
  6. Verwijder de noodvulling en bak het nog eens 10 minuten.
  7. Klop voor de vulling de en door elkaar.
  8. Klop dan een voor een de met de erdoor.
  9. Smelt de in een pan au bain marie.
  10. Voeg de gesmolten chocolade met room toe aan het -suikermengsel.
  11. Schenk het chocolademengsel in de voorgebakken bodem.
  12. Temper de oven op 170 graden C.
  13. en bak de taart 45 minuten tot de vulling stevig is.
  14. Laat de taart afkoelen.
25
25
25

Variaties op Chocoladetaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Chocoladetaart
VariatieAantalGang
Chocoladetaart11Taart en gebak
Chocoladetaartje2Nagerechten
Chocoladetaart uit een pannetje1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, boter, pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
785 kcal
39%4710 kcal
Vetten
58 g.
84%348 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
97 g.
37%582 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
4 g.
4%24 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocoladetaart