Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
boter, boter, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, mascarpone
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en bitterkoekjes
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, boter, mascarpone
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Chocoladetaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
De textuur is te weinig taartig, meer het fluffige van eieren. Het lijkt meer op een chocolade soufflé, dus... binnen 10 minuten opeten, of hij stort in! Smaak wel goed. Ik zou er fruit bij serveren o... Lees reactie
Anne 11 januari 2012
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.