Chocoladetaart met kersen
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Chocoladetaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Taartvorm
- Magnetron
- Bakpapier
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Laat de uitlekken en vang het sap op.
- Vet een ovenschaal met een doorsnede van 18 cm in met en leg op de bodem een stuk bakpapier.
- Smelt de in de magnetron op 800 watt 30 seconden.
- Klop de met de schuimig.
- Voeg de en toe en klop het goed door elkaar.
- Spatel het , en erdoor en roer tot een glad beslag.
- Schep het chocoladebeslag in de taartvorm.
- Bak de taart in de magnetron onafgedekt 8 minuten op 800 watt.
- Laat de taart 5 minuten staan om na te garen.
- Klop de los met 2 eetlepels kersensap.
- Keer de cake op een schaal.
- Snijd hem 2 keer in de lengte door midden.
- Leg de plakken taart naast elkaar en bestrijk het met het kwarkmengsel.
- Verdeel de erover.
- Stapel de lagen op elkaar en bestrooi het met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Romige chocoladetaart41u10m
-
Recept
Chocolade-roomtaart met kersen41u5m
-
Recept
Kersen-kwarkroomtaart44u50m
-
Recept
Kwarkmuffins met kersen450m
-
Recept
Kersen-punchtaart420m
-
Recept
Chocoladetaart41u45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
- rietsuiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter, boter om in te vetten, kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter om in te vetten, melk, kwark
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, boter om in te vetten, melk, kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 429 kcal | 21% | 2574 kcal |
Vetten | 31 g. | 44% | 186 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 48 g. | 18% | 288 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |