Chocoladetaartje
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van irispons
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200 graden celsius.
naast elkaar op een bakplaat bekleed met bakpapier leggen en bestrooien met . - In het midden van de oven ongeveer 4 minuten bruin bakken.
- Uit de over nemen en laten afkoelen.
Chocolade au-bain marie laten smelten met een klein beetje water en een beetje cointreaux.
Velletjes plasticfolie neerleggen, chocolademengsel erover uitspreiden en laten afkoelen in de vriezer.
in 12 stukken snijden. - Chocolade in 12 stukken breken.
- Op elk stuk deeg een stuk chocolade leggen en vervolgens met het ijs over de borden verdelen.
- Bestrooien met .
Ook lekker om te maken
Variaties op Chocoladetaartje
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kerstchocoladetaartjes | 1 | Kerst |
Warm chocoladetaartje | 1 | Nagerechten |
Chocoladetaartjes | 1 | Nagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg en pure chocolade
- poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 202 kcal | 10% | 808 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 76 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |