Chocoladetrifle met banaan
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van w10v
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Giet de vla in een middelgrote kom en zet opzij.
Smelt de in en kom door die op een pan met heet water op een laag vuur zet.
Laat hem 5 minuten afkoelen en roer hem door de vla.
Verdeel de plakjes biscuitrol over 4 dessertschaaltjes.
Laat de uitlekken en vang het sap op.
Sprenkel over de gebaklaag in elk schaaltje 1 eetlepel mandarijnensap.
Verdeel de chocoladevla erover.
Snijd de in 2 cm dikke schijfjes en verdeel ze over de vier schaaltjes.
Doe dat ook bij de partjes mandarijn.
Klop de in een kom strijf.
Schep een vierde van de over elke trifle.
Rasp de grof en strooi het raspel over de trifles.
Zet ze tot gebruik in de koelkast.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 279 kcal | 13% | 1116 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 29 g. | 11% | 116 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |