ChocoMousse met grimbergen
- Herkomst Belgie
- Categorie Nagerechten
- Chocomousse recepten
- Bereiden
- Kookboek van foodj-jim
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Klop de goed op.
- Neem het flesje bruin (liefst grimbergen) en laat dit koken.
- TIP:
- laat altijd het onderste van wat in het flesje zit erin, dit geeft een te bittere smaak.
- Leg nu de (liefst al een beetje gesneden zodat het sneller smelt) in het en voeg er een heel klein beetje peper en zout bij. (dit versterkt de smaak) en neem het van het vuur zodat je de niet aan laat branden.
- Als het goed gesmolten is, laat je het afkoelen tot kamertemperatuur.
- Meng de afgekoelde met bij de en roer er voorzichtig door.
- Laten opstijven in de koelkast.
- Smakelijk !
Ook lekker om te maken
-
Recept
Chocomousse - lukt altijd415m
-
Recept
Bananenpuree met chocomousse415u
-
Recept
Chocomousse zonder Zorgen420m
-
Recept
chocomousse410m
-
Recept
Witte chocomousse412u30m
-
Recept
Chocomousse met sinaasappels41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bier
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
- chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in bier
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 3042 kcal | 152% | 3042 kcal |
Vetten | 186 g. | 265% | 186 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 306 g. | 117% | 306 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |