Chow mein

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Giet af door een vergiet en spoel even af met koud water.
  3. Snipper de , het pepertje en de knoflook klein.
  4. Snijd de in schijfjes.
  5. Laat de uitlekken en snijd ze in stukken.
  6. Was de en snijd ze in blokjes.
  7. Verhit de olie in de wok.
  8. Bak hierin de knoflook en de gember 30 sec.
  9. Voeg de , de en het pepertje toe; na 1 min.
  10. de en na 1 min.
  11. de taugé en de .
  12. Roerbak alles nog 1 min.
  13. Voeg de mie toe, de en de en laat nog een paar minuten goed heet worden.
  14. Beetje naar smaak erbij doen.
  15. Variatie:
  16. naast of in plaats van taugé, bamboescheuten, courgette en champignons gebruik gewoon wat in de groentenla van de koelkast voorradig is:
  17. paksoi, witte kool, prei, peultjes, wortel, korianderblaadjes etc.
  18. Snijd wel alles mooi klein of julienne.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Chow mein

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Chow mein
VariatieAantalGang
Chow Mein met Varkensvlees1Miegerechten
Chow mein1Miegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • arachideolie is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
  • eiermie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
149 kcal
7%596 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chow mein