Cincang ajam (broodje gemaakt van kruidige kippengehakt)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en pers deze fijn.
Rooster de in een droge pan.
Maal de kipfilets fijn tot je een kippengehakt hebt.
Wrijf de ingredienten voor de boemboe fijn in de vijzel tot een pasta.
Verhit in een wok en fruit daarin de kruidenpasta.
Voeg het gehakt toe en bak dit gaar.
Klop de los en meng dit door het gehakt.
Voeg vervolgens de toe en laat dit onder voortdurend roeren smelten.
Laat het mengsel afkoelen.
Vorm een broodje van het geheel en laat het in de koelkast opstijven.
Serveer het in plakken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cincang ternak kari (gekruid gehakt met santen en aardappel)455m
-
Recept
Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos)43u
-
Recept
Saté Babi Hati (saté van varkenshaas en lever)445m
-
Recept
Kruidige sucadelappen43u
-
Recept
Kare Daging (curry van rundvlees)43u45m
-
Recept
Ajam smoor djawa41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal trassi
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1303 kcal | 65% | 5212 kcal |
Vetten | 31 g. | 44% | 124 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 3% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |