Cordon Bleu
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Cordon bleu recepten
- Bereiden
- Kookboek van hoenderdaal
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Maal de in de keukenmachine fijn tot parneermeel.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Strooi het parneermeel op een plat bord.
Snijd de filetslapjes als een pitabroodje open en bedek ze met vershoudfolie.
Sla ze plat met een steelpan.
Klop de los in een kom.
Bestijk de opengesneden binnenkant van het vlees royaal met ei.
Gebruik hiervoor een kwastje.
Snijd de met een kaasschaaf in plakken.
Vul de filets met een dubbelgevouwen ham en de kaas.
Zet de filets vast met een cocktailprikker.
Wentel de filets door het losgeklopt ei, bestrooi met peper en zout en wentel ze door het parneermeel.
Verhit de in een koekenpan. - Als de is uitgebruist, leg de filets in de pan.
Bak de filets aan beide zijden in ca. 10 minuten gaar en goudbruin.
Ook lekker om te maken
Variaties op Cordon Bleu
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Filet à la cordon bleu | 1 | Speciale gelegenheden |
Cordon bleu met camembert | 1 | Lunchgerechten |
Gehakt-cordon bleu met tomaten-bieslooksaus | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 286 kcal | 14% | 1144 kcal |
Vetten | 19 g. | 28% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 104 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |