Cordon-bleu-gehaktballen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in 4 stukjes.
    Wikkel om elk stukje een plak .
    Pel en snipper de .
  2. Was de , schud het droog en ris de blaadjes van de takjes.
    Kneed het gehakt, het , het , de , de , 1/2 theelepel en door elkaar.
    Verdeel het gehaktmengsel in vieren.
  3. Druk elke portie plat, duw er een --rolletje in en kneed tot een gehaktbal.
    Maak de schoon en kook ze in water met wat in ca. 15 minuten beetgaar.
  4. Was de , schud hem droog en hak hem fijn.
  5. Giet de bonen af, voeg de toe en breng op smaak met en
    Verhit ondertussen wat in een pan en bak de gehaktballen al omscheppend ca. 5 minuten, voeg ca. 5 eetlepels water toe en smoor afgedekt ca. 10 minuten op laag vuur.
    Neem het deksel van de pan en bak de gehaktballen al om scheppend in 5 minuten knapperig.
  6. Haal ze uit de pan.
  7. Verhit de in de hete pan en roer de geroosterde erdoorheen.
    Serveer de gehaktballen met de en de .
  8. Druppel de uienboter eroverheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en aardappelpuree kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • kaas, paneermeel, boter, aardappelpuree kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Cordon-bleu-gehaktballen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb ze gemaakt en ze waren erg lekker. Ook de bereiding van de ballen was erg gemakkelijk. Een heel goede variatie van de (woensdagse) gehaktbal.
Toni Tanke 21 mei 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1638 kcal
81%6552 kcal
Vetten
41 g.
59%164 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cordon-bleu-gehaktballen