Cote de boeuf a la Marseillaise
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vlees
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van fverbist
- 1 reviews
 
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Smelt de in een pan en als ze heet is, sauteer dan het vlees snel aan alle kanten bruin .
- Laat het daarna nog op klein vuur 20 minuten zachtjes smoren.
- Schil ondertussen de en snijd ze in ringen.
- Haal het vlees uit de pan en houd het warm.
- Sauteer de in de braadboter mooi bruin.
- Voeg dan een paar eetlepels toe en de .
- Geef er en bij en laat het even koken.
- Giet dan het mengsel over het vlees en serveer.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Boeuf Bourguignon45u Boeuf Bourguignon45u
- 
      
      
      Recept
         Boeuf stroganoff430m Boeuf stroganoff430m
- 
      
      
      Recept
         Steakpannetje à la boeuf stroganoff445m Steakpannetje à la boeuf stroganoff445m
- 
      
      
      Recept
         Boeuf stroganov415m Boeuf stroganov415m
- 
      
      
      Recept
         Boeuf43u30m Boeuf43u30m
- 
      
      
      Recept
         Boeuf bourguignon46u30m Boeuf bourguignon46u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Cote de boeuf a la Marseillaise heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
  RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 74 kcal | 3% | 296 kcal | 
| Vetten | 10 g. | 15% | 40 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |