Courgettesoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Courgettesoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van margreetlevelink
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Staafmixer
Bereidingswijze
- De laten garen in het en bouillonblokje.
- Daarna de kip in blokjes snijden.
De snipperen en fruiten in de boter. - De schillen en in plakjes toevoegen, evenals de in plakjes gesneden courgette en de .
- Aan de kook brengen en zachtjes laten doorkoken.
- Als alles gaar is, de groenten pureren met een staafmixer.
- De toevoegen.
- De blokjes kipfilet toevoegen.
- De soep op smaak brengen met en .
- Vlak voor het opdienen de toevoegen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Courgettesoep445m
-
Recept
Courgettesoep41u
-
Recept
Courgettesoep435m
-
Recept
Courgettesoep420m
-
Recept
Tomaten courgettesoep430m
-
Recept
Romige courgettesoep410m
Variaties op Courgettesoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Courgettesoep | 23 | Soepen |
Courgettesoep met zalm | 3 | Soepen |
Romige courgettesoep | 2 | Warm |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en margarine
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon en margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 160 kcal | 8% | 480 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 3% | 30 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |