Courgettesoep
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Soepen
- Courgettesoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van hendriks37
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
Bereidingswijze
- Maak de groenten schoon.
- Snijd cougettes en in blokjes en snipper de .
- Verhit de in de soeppan en bak de groenten ca. 3 minuten.
- Schep ze af en toe om.
- Giet de bouillon erbij en breng aan de kook.
- Voeg de toe en laat de soep ca. 15 minuten koken tot de kip en de groenten gaar zijn.
- Schep de uit de bouillon.
- Pureer de soep.
- Snijd de in stukjes en de in plakjes.
- Voeg de en toe aan de soep en breng deze al roerende aan de kook.
- Voeg stukjes kip en olijf toe en laat door en door warm worden.
- Breng op smaak met en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Courgettesoep415m
-
Recept
Courgettesoep41u
-
Recept
Courgettesoep420m
-
Recept
Courgettesoep445m
-
Recept
Tomaten courgettesoep430m
-
Recept
Romige courgettesoep410m
Variaties op Courgettesoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Courgettesoep | 23 | Soepen |
Courgettesoep met zalm | 3 | Soepen |
Romige courgettesoep | 2 | Warm |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- boter en kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- boter, melk, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 271 kcal | 13% | 1084 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 6% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 104 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |