Couscoussalade met groene asperges

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Wel de in een schaal.
  2. Giet dus kokend water ( 1cm erboven) op de waar je eerst je ras el hanout door gemixt hebt.
  3. Na ongeveer 5 minuten met een vork loshalen en af laten koelen

    Hak de knoflook en fijn.
  4. Bak de knoflook en de uitjes glazig, voeg er dan de 2 blikjes aan toe en de .
  5. Laat afkoelen.

    Kook 4 eieren hard.

    Snij je in stukjes zonder zaadlijsten.
    Leg je in kokend water, daarna even in koud en verwijder de velletjes.
  6. Ook in kleine stukjes snijden.
    Paprika ontvellen in oven of boven gaspit en ook in stukjes snijden

    Haal van de groene het onderste stukje af.
  7. Bak de even aan in de , klein beetje water toevoegen en ongeveer 5 minuutjes laten stoven.
  8. Zorg dat ze knapperig blijven.
  9. Dus tussendoor even proeven.
    Daarna afkoelen en in stukken van ongeveer 4 cm snijden.

    Vervolgens fijnsnijden.
  10. door de helft snijden.
    Peterselie en fijnsnijden.
    wassen.

    De meng je eerst met het / mengsel. .
  11. vervolgens met , , , ,de helft van de peterselie en .
    Meng het sap van 1 /citroen erdoorheen
    Als laatste doe je de er doorheen.
    Vervolgens leg je de salade op het bord en schik er de op, de gehalveerde eieren en maak het af met wat peterselie, en wat fetakaas.
  12. Eventueel wat zeezout eroverheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in couscous en sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hardgekookte eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
319 kcal
15%1276 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Couscoussalade met groene asperges