Crabsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappel beetgaar en maak er blokjes van.
  2. in kleine stukjes snijden.
  3. Wortel in hele kleine vierkantjes snijden.
  4. halveren. 2 geroosterde 's in hele kleineblokjes snijden.
  5. fijnsnijden.
  6. uit laten lekken. 2 lepels uit laten lekken.
  7. Augurk fijnsnijden. 1 pakje surumisticks met een vork uitrafelen in lange reepjes.
  8. Doe alle ingredienten in een grote pan en schud het door elkaar, niet met lepels of vorken erin roeren dan krijg je een aardappelprakje.
  9. Voeg en zout toe naar smaak.
  10. Maak met de staafmixer een sausje van de , , van augurk, natrena , , worcestershire sauce, ui, Saus door aarappelmengsel mengen, kijk uit dat het niet te nat wordt.
  11. Plakje in een ovenvast schaaltje tot een mooie bloem bakken op 200 graden C.
  12. Overige serumisticks ook uitpluizen.
  13. Mooie schaal met bedekken, een deel aardappel mengsel, een deel surimipluksel, dit in drie delen opbouwen tot alles is verwerkt.
  14. Schaal garneren met de diverse vissoorten, , , wortel, peperoni, en alles wat je leuk vind, Laat je creativiteit zijn gang gaan.
  15. Doe het bakje in de top van je salade en schep hier wat namaak in, vervolgens de repen citroenschillen die je met een zester getrokken hebt er overheen garneren.
  16. Veel succes met deze oudejaars/nieuwjaarsalade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • ananas en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise, yoghurt, bladerdeeg, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise en bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • forel en kaviaar is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
287 kcal
14%1148 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Crabsalade