Ingrediënten

+ -
print

Materialen:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Brander
  • Garde
  • Oven
  • Zeef
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 140 graden.
    Breng de in een steelpan tegen de kook.
    Klop ondertussen met een garde de met de .
    Neem de van het vuur en schenk al kloppend bij de
    Voeg de toe en roer glad.
    Zet de schaaltjes in de ovenschaal en schenk er de notenroom door een zeef in.
    Vul de ovenschaal met warm (niet kokend) water tot max halverwege de schaaltjes.
  2. Dek de schaaltjes los af met alauminiumfolie.
    Bak de notencrème 50-55 minuten in de voorverwarmde oven.
  3. Neem de schaaltjes uit het waterbad en laat ze afkoelen.
  4. Zet ze minimaal 2 uur in de koelkast om door en door koud te laten worden.
    Bestrooi de schaaltjes met een dun laagje .
  5. Brand de met de brander tot een lichtbruin karamellaagje, serveer direct.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in hazelnootpasta
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in hazelnootpasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in hazelnootpasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
545 kcal
27%3270 kcal
Vetten
44 g.
63%264 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
13 g.
14%78 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Crème brûlée met hazelnootpasta