Crème Brullee van Rozen blaadjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Brander
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Breng de , , vanillestokjes en de rozen blaadjes/extract aan de kook.
- Laat dit een half uurtje langzaam trekken.
- Roer de en de goed door elkaar.
- Zeef de en doe dit door de .
- Bij een temperatuur van ongeveer 60 graden C.
- langzaam het geheel door roeren.
- Blijven roeren tot dat er een binding ontstaat.
- Vul de bakjes hiermee en zet het dan in een oven van ongeveer 100 graden C.
- Afbakken 20 – 30 minuten.
- Het is goed als het geheel wat loddig is.
- Strooi de erover heen.
- Afbranden met de brander totdat de gaat verkleuren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Crème Brulée450m
-
Recept
Crème brulee430m
-
Recept
Crème Brûlée met citroen41u
-
Recept
Creme mic mac440m
-
Recept
Crème brûlée42u55m
-
Recept
Driedubbele créme brulee46u40m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker en rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- slagroom en melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 404 kcal | 20% | 1616 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 56 g. | 62% | 224 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |