Creme mic mac
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Meng , , maïzena, voeg de en toe.
- Breng de aan de kook en voeg die al roerend, beetje bij beetje bij het eimengsel.
- Doe het geheel terug in de pan en laat al roerend weer aan de kook komen.
- Van het vuur af al roerend klontje voor klontje de toevoegen.
- Verdeel de creme over 2 glazen schalen.
- Voeg aan de ene de essence toe.
- Smelt de chocolade met 2 eetlepels water au bain marie en roer dit door de andere helft van de creme.
- Laat 5 minuten afkoelen.
- Schenk dan de crémes naast elkaar in een doorzichtige schaal.
- Koud serveren.
- Opmerking:
- de voorkomt een vel op de créme.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Driedubbele créme brulee46u40m
-
Recept
Crème Brulée450m
-
Recept
Chocolade crème410m
-
Recept
Crème Brullee van Rozen blaadjes440m
-
Recept
Crème brulee430m
-
Recept
Chocolade crème mousse42u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren en eierdooiers
- pure chocolade en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 310 kcal | 15% | 1860 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 90 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 25 g. | 27% | 150 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |