Crispy choco marshmallow
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van sfreak
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakvorm
- Pan
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Gebruik een bakvorm van ± 26-30 cm
Smeer goed in met boter en beplak daarna met bakpapier
Smelt de chocolade in een ruime pan au bain marie. - Zorg ervoor dat de pan of schaal niet in het water hangt.
Schep de hierdoor tot een glad geheel.
Haal de kom van het vuur en doe er ± 4 à 5 bekers, c.q. - handen, gepofte doorheen.
Roer vervolgens voorzichtig de erdoor.
Giet dit mengsel in de bakvorm en strook er een flinke laag overheen.
Zet de vorm in de koelkast en laat goed hard worden. - ong. 30 min.
Haal de choco uit de vorm en snij in stukken en bestrooi met .
Ook lekker om te maken
Variaties op Crispy choco marshmallow
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Crispy choco marshmallow treat | 1 | Snacks |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- pindakaas is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pindakaas
- poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pindakaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 392 kcal | 19% | 3136 kcal |
Vetten | 21 g. | 31% | 168 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 40 g. | 15% | 320 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |