Crostini met champignons en mozzarella

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  2. Pel de tenen en hak ze fijn.
  3. Maak de schoon en snijd ze klein.
  4. Verhit de in een pan met antiaanbaklaag op matig vuur.
  5. Fruit de in ca. 30 seconden geurig.
  6. Voeg de champignonstukjes toe en fruit 3-4 minuten.
  7. Schenk de erbij en zet het vuur wat hoger.
  8. Bak al roerend tot het vocht verdampt is.
  9. Voeg en naar smaak toe.
  10. Toast de , snijd de in 8 plakjes, leg de sneetjes brood op een bakplaat en bedek elk sneetje met een plakje .
  11. Bak in de oven tot de gesmolten is.
  12. Beleg de rest van de crostini's met het champignonmengsel en bestrooi met peterselie.
  13. Serveer warm.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Crostini met champignons en mozzarella heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Is me niet helemaal duidelijk: 8 sneetjes ciabatta met mozzarella, en de rest? Alleen met champignonmengsel? Of komt het champignonmengsel bovenop de mozzarella als ze eenmaal uit de oven zijn?
Rene de Mila 28 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
141 kcal
7%846 kcal
Vetten
8 g.
12%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Crostini met champignons en mozzarella