Was de , snijd de boven- en onderkanten weg en rasp ze grof.
Verhit de en fruit de en de knoflook 5 tot 10 minuten op hoog vuur tot ze drooggebakken zijn.
Breng op smaak met en .
Klop intussen de op met de plattekaas, 20 gram en wat peper(1 stuk) en zout(1 stuk).
Snijd de kabeljauw in blokjes.
Draai het vuur lager wanneer de courgettes(3) klaar zijn en roer er het eiermengsel en de visblokjes door.
Verdeel deze bereiding over individuele schaaltjes of een ovenschotel voor vier personen.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng voor het crumbledeeg met je handen de bloem(100 gram), boter(65 gram), pijnboompitten(10 gram), 40 gram parmezaan(40 gram)(20 gram) en wat zout(1 stuk).
Verdeel dit deeg over de visbereiding en bak 35 tot 40 minuten in de oven.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kaas en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.