Cumi Bakar Ketjap (gegrilde inktvis)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Bakplaat
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de inktvissen schoon en snij deze in ringen.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Schil de en rasp deze fijn.
Wrijf in een vijzel de ingredienten voor de boemboe fijn tot een mooie pasta.
Leng de kruidenpasta aan met wat en water tot er een mooie marinade ontstaat.
Voeg de marinade en de inktvisringen bijelkaar en schep het geheel goed door.
Laat het geheel op een koele plaat maar niet in de koelkast 12 uur marineren.
Verhit een bakplaat en besprenkel deze met .
Bak de gaar.
Kort bakken om te voorkomen dat de taai en droog wordt.
Meteen serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cumi cumi padang (inktvis in een pittige zoet/zure saus)445m
-
Recept
Cumi cumi santen (Inktvis in kokosmelk)445m
-
Recept
Cumi cumi masak peteh (gestoofde inktvis)445m
-
Recept
Cumi cabe serpih (gebakken inktvis in saus)445m
-
Recept
Cumi cabe kering (pittige zoetzure inktvis)450m
-
Recept
Ikan Bakar Ketjap (geroosterde zeebaars met ketjap saus)41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 62 kcal | 3% | 248 kcal |
Vetten | 4 g. | 7% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |