Cumi berisi dengan udang (gevulde inktvis)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Wok
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de schoon en snipper deze fijn.
Kneus de serehstengel met de achterzijde van een mes.
Schil de en rasp deze fijn.
Rooster de kimirenoten in een droge pan tot deze licht bruin zijn.
Maak de inktvis schoon en snijd de tentakels klein.
Droog de vis en strooi en in de vis.
Vul de inktvis met tentakels, en wat klein gesneden korianderblad en steek de vis met cocktailprikkers dicht.
Wrijf in een vijzel de overige ingredienten tot een mooie boemboe.
Verhit de in een wok en fruit de boemboe licht aan.
Voeg de inktvis toe en bak deze.
Haal de inktvis uit de wok en bak de boemboe een paar minuten door.
Voeg de en de vis toe en stoof dit al roerend tot de saus wat is ingedikt.
Strooi voor het opdienen nog wat over het gerecht.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)41u
-
Recept
Cumi Balado Dengan (gestoofde inktvis in zeer pittige saus)450m
-
Recept
Cumi cumi santen (Inktvis in kokosmelk)445m
-
Recept
Gulai cumi (gestoofde inktvis)41u
-
Recept
Ikan Panggang Dibumbui Dengan Manis Dan Assam (makreel in zoet zure saus)41u15m
-
Recept
Bebotok udang (gestoomde garnalenpakketjes)430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnalen en trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1322 kcal | 66% | 5288 kcal |
Vetten | 16 g. | 22% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |