Snij de inktvissen in dikke ringen van een 0.5 centimeter.
Meng de met de boemboe en schep dit geheel goed door
Zet de op een koele plaats maar niet in de koelkast en laat dit 12 uur marineren.
Meng alle ingrediënten voor het beslag met elkaar meng dit tot een homogene massa en houd dit apart.
Meng alle ingrediënten om te paneren met elkaar tot een homogeen poeder en houd dit ook apart.
Verhit de in de wok.
Dompel de gemarineerde inktvisringetjes in het beslag.
Haal de ringetjes daarna door de paneer.
Frituur de ringen tot ze goudbruin en krokant zijn.
Serveer de inktvis(1 kilo) met de chilisaus(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
Gluten
paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis, bloem, bloem
Suiker
chilisaus, ketjap manis, zoete chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel
Mosterd
mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
Soja
olie en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.