Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en pers deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de en snijd deze in kleine stukjes.
Schil de gemberwortel(1 stuk) en rasp deze fijn.
Was de koriander(2 eetlepels) en hak deze zeer fijn.
Verkruimel het laurierblad fijn.
Snijd het rundvlees in blokjes.
Kook de snijbonen(200 gram) beet gaat.
Bestrooi het vlees met peper(1 theelepel)(1 stuk) en zout(0.5 theelepels).
Meng de kruiden met de wijnazijn(1 eetlepel) in een grote kom goed door elkaar.
Voeg de blokjes vlees toe en meng ze goed door de knoflook(3 tenen), de gember en de overige kruiden (behalve de koriander(2 eetlepels)/peterselie, de groene peper(1 theelepel)(1 stuk) en de ui).
Laat het vlees tenminste 2 uur op smaak komen.
Verhit de boter(2 eetlepels) in een braadpan.
Fruit de uien(2) aan tot deze licht beginnen te kleuren
Voeg de groene peper(1 theelepel)(1 stuk) en de blokjes vlees toe en schep alles goed door elkaar.
Laat het vlees kleuren en het vocht verdampen.
Voeg de yoghurt(2.5 deciliter) en het citroensap(1 eetlepel) toe en laat het gerecht in een gesloten pan ongeveer 2,5 uur op laag vuur zachtjes stoven.
Schep het geheel regelmatig goed om, om aanbranden te voorkomen.
Roer er de snijbonen(200 gram) door en verwarm het gerecht door en door.
Strooi er vlak voor het serveren de koriander(2 eetlepels) over.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
yoghurt en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
yoghurt en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.