Curry van rundvlees en snijbonen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en pers deze fijn.
    Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de en snijd deze in kleine stukjes.
    Schil de en rasp deze fijn.
    Was de en hak deze zeer fijn.
    Verkruimel het laurierblad fijn.
    Snijd het rundvlees in blokjes.
    Kook de beet gaat.
    Bestrooi het vlees met en .
    Meng de kruiden met de in een grote kom goed door elkaar.
    Voeg de blokjes vlees toe en meng ze goed door de , de gember en de overige kruiden (behalve de /peterselie, de groene en de ui).
    Laat het vlees tenminste 2 uur op smaak komen.
    Verhit de in een braadpan.
    Fruit de aan tot deze licht beginnen te kleuren
    Voeg de groene en de blokjes vlees toe en schep alles goed door elkaar.
    Laat het vlees kleuren en het vocht verdampen.
    Voeg de en het toe en laat het gerecht in een gesloten pan ongeveer 2,5 uur op laag vuur zachtjes stoven.
    Schep het geheel regelmatig goed om, om aanbranden te voorkomen.
    Roer er de door en verwarm het gerecht door en door.
    Strooi er vlak voor het serveren de over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
470 kcal
23%1880 kcal
Vetten
25 g.
36%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Curry van rundvlees en snijbonen