Currykarbonades met frisse salade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Roer 2 eetlepels van de olie met de en 3 eetlepels van de door elkaar en bestrijk de karbonades met het mengsel.
  2. Verpak de karbonades in aluminiumfolie en leg de pakketjes tot gebruik in de koelkast.
  3. Pel de en snijd ze in heel dunne partjes.
  4. Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en snijd de rest in dunne ringetjes.
  5. Schil de dik, vang het uitlekkend sap op, snijd de in dunne plakken en halveer ze.
  6. Boen de onder stromend water schoon, rasp de groene schil dun af en pers er 2 eetlepels van het sap uit.
  7. Klop een dressing van de rest van de olie, de limoenrasp, het -sap, het opgevangen sinaasappelsap en en naar smaak.
  8. Schep de sinaasappel met de ui, de rode , het limoenrasp en de dressing door elkaar.
  9. Strooi de rest van het korianderblad erover en zet de salade tot gebruik in de koelkast.
  10. Leg de pakketjes ± 7 minuten op het rooster boven de gloeiende barbecue en keer ze halverwege de bereidingstijd.
  11. Neem het vlees uit de folie en laat het vlees in ± 5 minuten aan beide kanten mooi bruin kleuren.
  12. Serveer met de salade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
924 kcal
46%3696 kcal
Vetten
92 g.
131%368 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Currykarbonades met frisse salade