Currysoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Kook de in 8 minuten hard.
  2. Ontvel de , verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  3. Pel de .
  4. Snijd 1 ui in ringen en snipper 1 ui.
  5. Pel de knoflook en snijd het in stukjes.
  6. Verhit 1 eetlepel in een soeppan en fruit de ui met knoflook en .
  7. Schil de en snijd ze in blokjes.
  8. Bak de aardappelblokjes en tomaat 2 minuten mee.
  9. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook.
  10. Laat de soep 10 minuten doorkoken.
  11. Verhit 1 eetlepel olie in de koekenpan en fruit de uiringen bruin.
  12. Pel de en snijd ze in vieren.
  13. Pureer de soep en brang hem op smaak met .
  14. Schep de soep in 4 soepkommen en leg in elke kom 3 partjes ei.
  15. Verdeel de uiringen en erover.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • groentebouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Currysoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Iets te ingewikeld om te maken, en niet zo lekker dus mijn reactie is negatief.
Dylan Lambrecht 17 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
140 kcal
7%560 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Currysoep