Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Klop het eiwit schuimend op, doe er wat en een beetje zout(0.25 theelepels)(0.25 theelepels) bij.
Weer opkloppen.
Klop het eigeel op tot het wit en dik is.
Giet dan het gele van het ei in het witte.
Mengen tot een geheel.
Maak boter(50 gram)(1 eetlepel) warm in een wok en doe het opgeklopte ei er in.
Bak het op een klein vuur gaar.
Vouw het zo op een schotel, dat de onderkant groter is dan de bovenkant.
Smelt weer een beetje boter(50 gram)(1 eetlepel), fruit hierin de knoflook en doe er wat water(0.5 deciliter)(2 eetlepels) en de tomatensaus(50 gram) bij.
Onder het roeren maakt u het op smaak af met peper(1 theelepel), suiker(1 eetlepel) (zout(0.25 theelepels)(0.25 theelepels)) en strooit dit erover.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eidooiers en eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.