Dadar Kebertu Kari (omelet gevuld met kerriegehakt)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Eiergerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Wok
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Was de en hak deze zeer fijn.
Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en pers deze fijn.
Rooster de in een droge koekenpan tot deze licht begint te kleuren.
Wrijf in een vijzel de , , , , , , , en een klein beetje tot een kruidenpasta fijn.
Verhit de in de wok en fruit dit het kruidenmengsel aan tot dit begint te geuren.
Voeg de laospoeder en daun toe.
Voeg het toe en schep het geheel goed door tot een homogene massa.
Als alles gaar is de erbij doen en laat het al roerend pruttelen.
De loskloppen met , en .
Bak hiervan een omelet en vul deze met het kerriegehakt en rol deze op.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Dadar ajam (gevulde en gekruide omelet )445m
-
Recept
Telor boemboe kari (stevig gekruide eieren)450m
-
Recept
Dadar isi (gevulde omelet)440m
-
Recept
Dadar telor undang karang (omelet met kreeft, rookspek en ham)445m
-
Recept
Kari Telor (gevulde eieren)445m
-
Recept
Dadar sedip (omelet met champignons, garnalen en selderij)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- selderie is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 490 kcal | 24% | 1960 kcal |
Vetten | 33 g. | 48% | 132 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |