Daging Besengèk

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in blokjes en maak een boemboe in de vijzel van , , , , , en .
  2. Maak 3 eetlepels olie warm in de wadjang en fruit de boemboe gedurende 5 minuten.
  3. Doe nu het vlees en de erbij en bak het vlees aan alle kanten bruin.
  4. Doe nu het erbij en stoof het vlees met de deksel op de pan in ongeveer 1 uur gaar.
  5. Voeg wat water toe als het lees te droog wordt.
  6. Roer nu de en de erdoor breng op smaak met ketjap en en laat onder voortdurend roeren met het deksel eraf het gerecht indikken en serveer met witte rijst en een groentenerecht.
25
25
25

Variaties op Daging Besengèk

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Daging Besengèk
VariatieAantalGang
Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi
  • sambal trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • suiker en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
225 kcal
11%900 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Daging Besengèk