Daging blado (licht zuur pittig gekruid rundvlees)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in dunne plakjes van ca. 0,5 cm.
    Doe ze in een pan met ruim water en breng dit aan de kook.
    Laat het vlees in 1 tot 1½ uur op laag vuur gaar worden.
    Schep het vlees uit de pan en laat uitlekken.
    Eventueel nog dunner maken met een vleeshamer.
    Verhit en bak de plakjes knapperig bruin.
    Maak de schoon en snijd ze in ringetjes.
    Pel de en knoflook en snijd ze fijn.
    Fruit de knoflook, en ui in 4 eetlepels .
    Voeg de , , , , en (naar smaak) toe.
    voeg de zojuist gebakken plakjes vlees toe en schep het geheel om.
    Voeg als laatste het toe.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal oelek
  • sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Daging blado (licht zuur pittig gekruid rundvlees) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Er staat niet bij hoeveel lomboks er nodig zijn.
Tiny van Baal 8 mei 2012
Lekker maar... dunne plakjes van 5 cm? moet natuurlijk 0,5 cm zijn. Als de kruidenmassa klaar is moet je natuurlijk ook het vlees toevoegen. Paprika in indisch eten? Niet lekker hoor.
10 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1354 kcal
67%5416 kcal
Vetten
28 g.
41%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
1%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Daging blado (licht zuur pittig gekruid rundvlees)