Daging Brambang (nat gestoofd rundvlees)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Snijd het vlees in dunne reepjes.
Snijd de in dunne ringen.
Verhit in een wok de en bak hierin het vlees rondom bruin.
Voeg dan de bouillon toe en stoof hierin het vlees voor 2 uur.
Verhit in een andere wok 1 eetlepel en fruit hierin de lichtbruin.
Meng dan de sambal erdoor en voeg het geheel bij het vlees en meng dan de ketjap erdoor.
Nog 5 minuten laten sudderen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Daging smoor (gestoofd rundvlees met een kruidensausje)43u
-
Recept
Daging Boemboe Bali (kruidig gestoofd rundvlees)41u30m
-
Recept
Daging klapper (gestoofd rundvlees met kokos)43u
-
Recept
Daging sapi merica hitam (gestoofd runderlappen in een pepersaus)43u
-
Recept
Boemboe Bali daging dua (pittig gekruid rundvlees)445m
-
Recept
Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)42u35m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, sambal trassi, kippenbouillon
- sambal trassi en kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie en kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 660 kcal | 33% | 2640 kcal |
Vetten | 38 g. | 54% | 152 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 30 g. | 11% | 120 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |