Daging Lapis (gekruide runderlappen)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Wok
- Braadpan
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de wortel schoon en rasp deze fijn.
Maak de wortel schoon en snij deze fijn.
Maak de schoon en snij deze fijn.
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe in een vijzel fijn tot een mooie homogene kruidenpasta.
Meng het , en tot een homogeen poeder.
Wrijf de in met het peperzout mengsel.
Verhit de in een braadpan.
Braad het vlees aan en braad het vlees rondom bruin.
Voeg de , en toe om het geheel af te blussen.
Verhit de olie in de wok en fruit de kruiden massa licht aan tot deze begin te kleuren.
Neem de kruidenmassa uit de wok en voeg dit toe aan het vlees.
Laat het geheel stoven tot het vlees goed gaar is.
Voeg als laatste de toe om het geheel te binden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lapis ingris (rundvlees gerecht)445m
-
Recept
Daging belaser (runderstoof in gekruide kokosmelk)43u45m
-
Recept
Ajam Sekali Pedis (gegrilde, stevig gekruide drumsticks)455m
-
Recept
Gulai Kambing (fijn gekruide geit)455m
-
Recept
Daging semur (zachtjes gaar gestoofd licht gekruid rundvlees)42u45m
-
Recept
Tahoe boemboe pedis (zeer pittig gekruide tahoe)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en paneermeel
- bouillon, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- bouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 652 kcal | 32% | 2608 kcal |
Vetten | 65 g. | 93% | 260 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 3% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |