De allerlekkerste tabouleh (couscoussalade) op Sara's manier
- Herkomst Marokko
- Categorie Maaltijdsalades
- Bereiden
- Kookboek van zvirovski
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Maak de klaar zoals op de verpakking (het moet mooi droog en rul worden) en laat helemaal afkoelen, zet weg in de koelkast.
Snijd de bosui in fijne ringetjes en marineer in de saladekom in , , en zout. - Voeg en naar smaak toe.
- Voeg een mespuntje toe.
Snijd de , tomaat en in blokjes en gooi bij de bosui. - Schep door.
- Hak de slamix en de blaadjes van 3 takjes fijn en voeg dit ook toe.
Rooster de en/of amandelschaafsel, snijd de in kleine blokjes en doe in de saladekom samen met de , , en sinaasappelschaafsel. - Schep goed door.
Meng de afgekoelde er door tot alles mooi verdeeld is en er geen klonten meer zijn.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Couscoussalade410m
-
Recept
Couscoussalade41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in couscous
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn en oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 250 kcal | 12% | 1000 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 41 g. | 16% | 164 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |