De echte Hongaarse goulash

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bak het vlees aan in de gedurende 6 min.
  2. Haal het vlees eruit en doe het in een kom.
  3. Spoel de pan uit en laat weer een klontje smelten.
  4. Snijd de ui in schijfjes,de `s en de in reepjes en hak de knoflook fijn.
  5. Voeg de groenten bij de gesmolten en laat 7 min.
  6. zachtjes smoren.
  7. Voeg de ,het vlees en de bouillon bij de groenten.
  8. Roer alles goed om en laat op klein vuur 90 min.
  9. zachtjes sudderen.
  10. Bind de goulash met een papje van maizena.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • vleesbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

De echte Hongaarse goulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.2 / 10 in 5 recensies
RESET

Er hoort geen komijn in maar karwijzaad
Marja 2 september 2016
Ik vind het een goed recept!
Hedwig Leenknecht 10 april 2016
Slecht recept. Hongaarse goulash daar hoort komijn in!
Sarah 9 januari 2016
Echt wel een goed recept, alleen vleesvocht wegspoelen? Dat kan natuurlijk niet, moet je gewoon weer gebruiken, daar zit zoveel smaak in. Heb dit recept gebruikt en er onderstaande van gemaakt: ==... Lees reactie
Mark 20 november 2013
Toevoegen aan beschreven recept van een flinke scheut cayennepeper bevordert alleen maar de smaak, alsook alles wat in de pan zit met ruim een halve liter rode wijn wordt gesmoord. Rustig laten sudder... Lees reactie
Steven 29 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
111 kcal
5%444 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor De echte Hongaarse goulash