De Kaasfondue
- Herkomst Zwitserland
- Categorie Fondue
- Kaasfondue recepten
- Bereiden
- Kookboek van stokpopje1
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Verwarm de witte wijn in een fonduepan en voeg de uit de pers toe.
- Voeg wat versgemalen zwarte toe.
- Even goed aan de kook brengen.
- Zodra de wijn goed kookt, voeg je, goed roerend met een houten lepel, de geraspte kaas in delen toe.
- Zorg dat de wijn goed warm blijft want dan smelt de kas echt goed.
- Blijf goed roeren en zorg ervoor dat de kaas goed smelt en er na een paar minuten een mooie gladde massa ontstaat.
- Blijf er goed vuur onder houden zonder dat het aanbrand, dus roeren.
- Voeg de aan de toe en doe deze in de fondue, goed doorroeren en klaar is de fondue.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kaasfondue415m
-
Recept
Kaasfondue41u
-
Recept
Zwitserse kaasfondue420m
-
Recept
Eenvoudige kaasfondue430m
-
Recept
Zwitserse Kaasfondue41u
-
Recept
Kaasfondue met mozzarella420m
Variaties op De Kaasfondue
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gegratineerde kaasfondue uit de oven | 1 | Fondue |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 35 kcal | 1% | 70 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 14 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |