Draadjesvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Smelt in een braadpan en voeg vervolgens de laurier, , , bouillonblokje, de uisnippers, de en verkruimel de hier doorheen.
  2. Goed doorroeren.

    De runderlappen moeten op kamertemperatuur zijn en hoeven niet te worden aangebraden.
  3. Ze kunnen zo in de pan bij de aangemaakte jus.
  4. Voeg zoveel water toe dat het vlees onder water staat.
  5. Vervolgens het geheel op een warmhoudplaatje ongeveer 3,5 uur laten sudderen.

    Lekker met aardappelpuree en rodekool met appeltjes.
25
25
25

Variaties op Draadjesvlees

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Draadjesvlees
VariatieAantalGang
Draadjesvlees2Vlees
Draadjesvlees met cranberrycompote2Vlees
Hollands draadjesvlees1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in ontbijtkoek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in ontbijtkoek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Draadjesvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Dit recept leek me het lekkerste en ik had ook bijna al de ingredienten. Ik heb het bouillonblokje vervangen voor ketjap manis omdat ik deze dus niet had. Ik ben nu aan het kokkerellen en ben benieuwd... Lees reactie
Caroline 13 augustus 2012
Mooi recept heerlijk eten zo.
jaccor 17 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
550 kcal
27%2200 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
100 g.
38%400 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Draadjesvlees