Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bosvruchten met rozemarijnsiroop


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Breng in een steelpannetje de suiker met 100 milliliter water en het takje rozemarijn aan de kook. Laat het suikerwater tot stroopdikte inkoken. Neem de pan van het vuur en laat afkoelen.
Schep de bosvruchten door de rozemarijnsiroop,en laat alles goed intrekken. Schep een lepel gemarineerde bosvruchten in een flūte en schenk de wijn erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bosvruchten met rozemarijnsiroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven