Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Citroen water met ijsblokjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een dag van te voren ijsklontjes.
De volgende dag doe je 1 liter koud water in een maatbeker of schenkbeker. Je snijdt de citroenen doormidden en perst anderhalve citroen uit. Het citroensap voeg je toe aan het water. Ook voeg je de 5 gram verse muntblaadjes toe aan het water. Laat dit goed trekken. Naar eigen behoefte voeg je ijsklontjes toe. De halve citroen die over is snij je schijfjes en ik elk glas voeg je een schijfje citroen toe.

Serveersuggesties

Voor liefhebbers van zoet, je kunt dit drankje zoeter maken door 2 theelepels suiker toe te voegen. Ook is het leuk om de rand van een glas even nat te maken door het glas op de kop in een laagje water te dippen en daarna in de suiker. Zo word je zomerse drankje extra vrolijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit citroen water met ijsblokjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven