Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroengazeuse recept
Citroengazeuse recept

Citroengazeuse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en droog de citroenen, snijd ze overdwars doormidden en snijd van 2 halve citroenen een dunne plak af. Pers de citroenen uit en verdeel het sap over twee glazen. Zet deze op een koele plaats. Schenk vlak voor het serveren het sodawater in de glazen en voeg daar de suiker aan toe. Serveer de glazen met het half doorgesneden plakje citroen op de rand gestoken.

Allergenen Informatie

Voor dit citroengazeuse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven