Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Plat Mexicaans recept
Plat Mexicaans recept

Plat Mexicaans


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit een pan met 4 eetlepels olijfolie en voeg de gehakte knoflook, tomatenpuree en in stukken gesneden paprika toe. Bak het geheel al roerend 2 minuten aan, draai het vuur laag en voeg de chilipoeder, komijn, korianderzaad en kaneel toe. Blus af met de bouillon, breng het aan de kook, draai het vuur laag en laat het geheel zachtjes sudderen. Voeg na 10 minuten de garnalen toe, roer ze door de saus en draai het vuur uit. Doe 1 eetlepel olie en 1 eetlepel water in een koekenpan, smeer dit uit over de bodem van de pan. Doe vervolgens een wrap in de pan. Plaats de pan op hoog vuur en warm de wrap op. Herhaal dit totdat alle wraps warm zijn. Verdeel de wraps over de borden, smeer de saus over de wraps, bestrooi met ma´skorrels en geraspte kaas. Meng 2 eetlepels olie en 2 eetlepels azijn door de rucolasla en plaats dit op de wrap. Direct serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit plat mexicaans recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven