Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bessendrink/light recept
Bessendrink/light recept

Bessendrink/light


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bessen ontstelen en wassen. In de pan met een klein beetje water met de bessen koken, ca. 5 min. De bessenmoes af laten koelen en vervolgens in een schenkkan (wijde opening) overdoen. Met een "stampot stamper" de bessen met toegevoegd de kruidnagelpoeder en de citroensap tot moes drukken en zoetstof toevoegen. Tijdens het drukken het water toevoegen zodat de bessendrink ontstaat. Nogmaals de bessen aanstampen. De kan met het sap min. 2 uur in de koelkast plaatsen. Het sap kan gezeefd worden, de bessendrink/light is klaar. Ps. Let op, vlekken van zwarte bessen zijn moeilijk te verwijderen.

Allergenen Informatie

Voor dit bessendrink/light recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven