Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rooibos-shake met meloen recept
Rooibos-shake met meloen recept

Rooibos-shake met meloen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook het water en maak rooibosthee in een theepot. Voeg het kaneelstokje toe en roer de vanillesuiker door de thee. Haal na 10 minuten het kaneelstokje en het zakje uit de thee. Laat de thee in de koelkast afkoelen tot deze koud is, ca. 1 uur. Pureer de meloen met een staafmixer en voeg al kloppende de koude thee toe. Giet de shake in twee hoge glazen en zet ze eventueel nog 15 minuten in de koelkast. Drink de shake koud.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rooibos-shake met meloen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven