Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Eggnog


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Breng de melk samen met de suiker tegen de kook aan. Doe twee eierdooiers en twee theelepeltjes van het eiwit in een blender. Laat de blender draaien terwijl je de warme melk bij de eieren schenkt (10-20 seconden). Doe er dan de room bij en een snuf versgeraspte nootmuskaat. Voeg dan de whisky (of neem voor de authentieke eggnog rum) toe en laat de blender nog even draaien. Serveer in kleine glaasjes, bestrooid met een snufje nootmuskaat en een kaneelstokje om te roeren.

Allergenen Informatie

Voor dit eggnog recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Eggnog heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heel belangrijke tip: de alcohol is geen noodzakelijk ingrediŽnt. Je kan hem ook apart serveren, zodat iedereen hem zo sterk kan maken als hij/zij wil en zodat het ook drinkbaar is voor kinderen! Ook... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 19 december 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven