Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Casanova coffee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Giet de stroop in een voorverwarmd glas (d.m.v. warm water). Giet hierover de Baileys. Schuim de melk op en doe dit in het glas. Gebruik net zoveel melk als Baileys! Doe hier langzaam de espresso in. Langzaam roeren tot de stoop vermengd is en als laatste de kaneelsuiker over het schuim strooien.

Serveersuggesties

In plaats van kaneelsuiker kan ook cacao-poeder gebruikt worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit casanova coffee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven